петък, 5 септември 2014 г.

„Повярвай в себе си" - Луиз Хей Въведение


От авторката на "Излекувай живота си"
Вдъхновяваща и проникновена, новата книга на Луиз Хей е побрала мъдростта и опита на една от най-ярките представителки на движението за себепознание и самопомощ. Нейните послания за обич, вяра и кураж ще помогнат на всяка жена да преобрази живота си и да осъществи пълноценно духовния си потенциал.
Всяка глава разглежда важни теми от света на съвременната жена като взаимоотношенията с противоположния пол, майчинството, женското здраве и сексуалност, финансовата сигурност, различните житейски етапи. Авторката разкрива силата на позитивното мислене, което е ключът към постигането на богатството и пълнотата на Живота. Многобройните положителни мисли за всекидневна медитация и самоусъвършенстване помагат за развиване на умението да се грижим за своята душевна хармония и благополучие.
"Вярвай в себе си! Уверените жени могат всичко" бележи дългоочакваното завръщане на Луиз Хей сред българските читатели. Книгата съдържа есенцията на житейската философия и духовните уроци на авторката, но този път, отправени специално като жест на обич и грижа към всяка жена.








Like the Post? Do share with your Friends.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

IconIconIconFollow Me on Pinterest

What's Hot